NE TREBAJU MU

ČISTKA U BARCELONI: Valverde se rješava škarta, traži da klub ekspresno proda petoricu igrača

I dok na drugoj strani radi sve kako bi u svoje redove dovela Philippea Coutinha iz Liverpoola, Barcelona je aktivna i u prodaji igrača. Trener Ernesto Valverde više ne računa na petoricu igrača i traži da ih klub proda do kraja prijelaznog roka.

U bilježnici Barceloninog trenera otpisani su: Douglas Perreira, Munir El Haddadi, Andre Gomes, Arda Turan i Rafinha.

Gomes prema PSG-u, Turan u Galatasaray

Andre Gomes stigao je prošle godine iz Valencije, ali pokazao se da nije igrač koji bi se uklopio u Barceloninu igru. Gomes bi mogao postati dio “paketa” u razmjeni s PSG-om, iz kojega bi Katalonci na Camp Nou rado doveli Angela di Mariju.

Arda Turan u Barceloni nije uspio ponoviti igre dok je bio član Atletico Madrida, Turčinova igra je u silaznoj putanji i na putu je povratka u Galatasaray. Spominje se i Monaco koji je već doveo Keitu Baldea i Stevana Jovetića. 

Munir El Haddadi teško će se i ove sezone izboriti za mjesto u napadu, a 22-godišnji igrač marokanskog porijekla teško da će biti “vječna rezerva”. Zato ga Barcelona šalje na posudbu, navodno je postignut dogovor s Torinom.

Rafinha je posebna priča, njemu ne nedostaje ponuda, ali Barcelona je izvjesila preveliku cijenu, traže najmanje 35 milijuna eura. Za Douglasa Perreiru zanima se Benfica, a po najnovijem i turski Bursaspor.

Denis Suarez želi ostati

U Valverdeovim kombinacijama upitan je Denis Suarez, ali igrač koji je prošlog ljeta stigao iz Villarreala, odbio je ponude Napolija i Tottenhama i  odlučan je dokazati se u  Barceloni.

Na posudbu u Nicu otišao je Marlon Santos, tako da Thomas Vermaelen ostaje četvrti stoper, iako se Barcelona i njega pokušavala riješiti, a prošlu je sezonu proveo na posudbi u Romi.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr