DOBAR DAN U QUEEN'SU / Čilić izbacio Dodiga, a Lučić devetu nositeljicu!

Image
Foto: AP

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić uspješno je započeo obranu naslova pobjednika na ATP turniru u londonskom Queen's Clubu. U susretu 2. kola svladao svog sugrađanina iz Međugorja i našeg drugog igrača Ivana Dodiga sa 6:3, 6:4.

12.6.2013.
16:00
AP
VOYO logo

Bio je ovo četvrti međusobni susret Čilića i Dodiga, koji je potrajao sat i dvije minute, a međusobni omjer sada je 2-2. Od ta četiri dvoboja čak tri su odigrali ove godine, u Memphisu je slavio Čilić, a u Münchenu Dodig.

Najbolji hrvatski tenisač je odlično igrao na svom početnom udarcu, ukupno je u 10 gemova izgubio tek 12 poena, te Dodig nije uspio doći do niti jedne prilike za "break".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, Dodig je u svakom setu po jednom izgubio servis pa je Čilić bez problema stigao do pobjede. 

U 3. kolu Čilić će igrati protiv boljeg iz susreta između Španjolca FelicianaLopeza i Francuza JulienaBenneteaua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska tenisačica Mirjana Lučić Baroni plasirala se u treće kolo WTA turnira u Birminghamu nakon što je pobijedila devetu nositeljicu Belgijanku Yaninu Wickmayer sa 6-4, 6-0 nakon 51 minute igre.

U prvom setu bila je to ravnopravna borba u kojoj je na kraju Mirjana Lučić ipak trijumfirala. Na početku drugog Lučić je odmah oduzela servis protivnici i nakon toga se raspala igra Yanine Wickmayer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je ovo njihov drugi međusobni dvoboj ove godine, u Indian Wellsu je slavila Wickmayer, a sada u Birminghamu Mirjana Lučić. Ona će u sljedećem kolu ići na pobjednicu dvoboja između Nijemice Sabine Lisicki i Čehinje Kristyne Pliškove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo