TKO ĆE BITI ENGLESKI PRVAK? / Chelsea ili Manchester, pitanje je sad

Chelsea dočekuje Wigan, a ManU Stoke. Londončani imaju bod prednosti (83), a Unitedu igra samo pobjeda uz kiks Bluesa.

8.5.2010.
19:14
VOYO logo

Najjača liga svijeta, engleski Premiership bliži se svome finalu. Chelsea ili Manchester United u nedjelju će se okruniti titulom. Chelsea protiv Wigana, a ManU protiv Stokea jurit će svoj san.

Londončani imaju bod prednosti (83), a Unitedu igra samo pobjeda uz kiks Bluesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo fantastičnu motivaciju, momčad je u dobroj formi i spremni smo", poručuje menadžer Chelsea Carlo Ancelotti.

Njegov kolega na klupi Manchester Unbiteda Alex Ferguson, pak, tvrdi: "Nikad ne znaš... To je sve što mogu reći nikad ne znaš, to je životna istina" .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A njihovi suparnici su mirni. Jasno im je da ne mogu previše očekivati u dvoboju s najjačim momčadima ne samo engleskog nogometa.

"Gledat će  nas cijeli nogometni svijet, a kao igrač, živite za te trenutke", kratko je prokomentirao menadžer Wigana Roberto Martinez, dok njegov kolega na klupi Stokea Tony Pulis dodaje: "Idemo kod Manchestera koji vodi po meni najbolji trener u povijesti engleskog nogometa. Uživat ćemo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će to, dakako, i borba za najboljeg strijelca lige. Ubojiti Didier Drogba zabio je 26 pogodka,13 asistencija. Wayne Rooney ima isti broj pogodaka uz nešto manje asistencija (4).

Sve utakmice odlučujućeg kola počinju sutra u 17 sati. Vi možete pratiti utakmicu Chelsea - Wigan, naravno uz RTL Televiziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo