Početak F1 sezone / Četverostruki F1 prvak propušta prvu utrku sezone: Miljenik publike vozit će umjesto Nijemca

Image
Foto: AP Images

Četverostruki svjetski prvak u Formuli 1 i vozač Aston Martina, Sebastian Vettel, propustiti će prvu utrku sezone u Bahreinu nakon što se zarazio koronavirusom.

17.3.2022.
17:00
AP Images
VOYO logo

Nijemac Sebastian Vettel  pozitivan je na Covid-19 i neće sudjelovati na prvoj utrci nove sezone Formule 1 koja se u nedjelju vozi u Bahreinu. Zamijeniti će ga sunarodnjak Nico Hülkenberg, objavila je njegova momčad u četvrtak.

Vettel je drugi vozač koji je pozitivan na koronavirus u ovoj godini nakon Australca Daniela Ricciarda (McLaren), koji je u međuvremenu ozdravio i može sudjelovati na VN Bahraina u nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od početka pandemije 2020. godine pozitivni su na COVID-19 bili Meksikanac Sergio Pérez, Kanađanin Lance Stroll, Britanac Lewis Hamilton, Finac Kimi Räikkönen i Rus Nikita Mazepin te su zbog toga propustili neke utrke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VN Bahreina, prva utrka nove sezone Formule 1 koja ih ima ove godine 23, počinje u petak u 15.00 sati po lokalnom vremenu (13.00). Kvalifikacije u subotu i sama utrka u nedjelju počinju u 18.00 sati (16.00 po našem vremenu).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo