AVANTURA ŽIVOTA

‘CARSTVO SNIJEGA I LEDA’: Ivica Kostelić objavom na Faceu oduševio tisuće fanova

Hrvatska nogometna reprezentacija u subotu s Islandom igra kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Ovog proljeća jedan od najvećih sportaša u povijesti Lijepe naše posjetio je tu zemlju, a ovih dana na Youtubu objavljuje video uratke s tog prilično uzbudljivog putovanja.

“Zamislite da hodate zaleđenim prostranstvima i odjednom naletite na prometni znak koji tek nekoliko centimetara viri iznad leda. Carstvo snijega i leda, to je Island”, napisao je Kostelić u posljednjem postu na svom Facebook profilu uz prigodnu fotografiju i link ne jedan od 15 kratkih filmova koje prate njegov prelazak Islanda na skijama u travnju ove godine.


“Moći ćete vidjeti zanimljivo putovanje, jedinstvena prostranstva islandske divljine, kako smo proživjeli lijepe i teške trenutke te još mnogo drugih zanimljivosti”, poručuje Kostelić


Njegovi postovi izazvali su reakciju brojnih fanova.

“Ivek, Ivek, od kuda crpiš snagu? Stvarno hrabro!!!! Kolko je u minusu temperatura? Brrrrrr”, ” Into the wild!! Samo bez bobica i lišća molim”, “Treba bit oprezan da se ne zakači na koji krov od kuće”, neki su o komentara.

Povratak na Net.hr