ZADOVOLJNI IZBORNIK

ČAČIĆA POSEBNO ODUŠEVIO JEDAN IGRAČ: ‘Posljednji nastupi za reprezentaciju uistinu su mu upečatljivi’

Hrvatska nogometna reprezentacija pobjedom nad Sjevernom Irskom u Belfastu zaključila je ovu kalendarsku godinu.

Izbornik Ante Čačić, očekivano, imao je razloga za zadovoljstvo.

VATRENI URAGAN: Fantastična Hrvatska bez pola momčadi prekinula dva velika niza Sjeverne Irske!

“Najavio sam da ćemo gledati Hrvatsku željnu pobjede i koja će pokušati prekinuti niz nepobjedivosti domaćina. U tome smo uspjeli zahvaljujući angažiranoj momčadi, usprkos velikom broju novih igrača. Imali smo kontrolu igre, premda je Sjeverna Irska razbijala ritam preskakanjem igre. Zadovoljan sam dobivenim informacijama s obzirom na tenziju prave natjecateljske utakmice”, rekao je hrvatski izbornik Ante Čačić putem službene stranice HNS-a. 

O Kramariću

Posebno se lijepim pogotkom istaknuo Kramarić, koji je domaću mrežu zatresao udarcem iz daljine sredinom drugog dijela, a izbornik je pohvalio i momčadsku igru i pojedinačne nastupe.

“Kramarić je odlaskom u Bundesligu napravio evidentan iskorak u svojoj igri. Posljednji nastupi za reprezentaciju uistinu su mu upečatljivi, pa tako i današnji. Puno je radio za momčad te imao prekrasnu realizaciju. Nadalje, kod nekih se igrača vidi da im nedostaje utakmica, poput Roga, ali njegova kvaliteta nije upitna. Nemam zamjerke na igrače, raduje me da je i Bradarićev debi prošao zapaženo, igrao je kao da je dugo s nama. Leovac je odigrao dobru utakmicu, njegovo kretanje i ponašanje govore mi da s pravom konkurira za svoju poziciju. Ne mogu preskočiti ni Mandžukića, zabio je, a igra mu je bila za svaku pohvalu, prava kapetanska. Međutim, nema potrebe secirati svakog igrača posebno, ova nam je utakmica rekla mnogo toga dobroga”, zaključio je.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr