Treća izvedenica / C klasa i kao coupe

Image

Mercedes-Benz je dodao Coupé izvedbu obitelji C-klase. Atletski i sportski, živopisan, senzualan dizajn novog Coupéa ostavlja nezaboravan dojam na cesti i utjelovljuje moderni luksuz

17.8.2015.
13:10
VOYO logo

Kao najsportskija varijanta C-klase, Coupé prikazuje svoj karakter usmjeren užitku u vožnji kroz emotivan i istodobno formom jedinstven dizajn. Sportski upečatljiv prednji dio sadrži dijamantnu masku hladnjaka i dug poklopac motora (novi Coupé je 60 milimetara duži od svog prethodnika između vjetrobrana i prednje osovine) čime ustupa mjesto niskoj kabini čije linije teku u snažan i markantan stražnji kraj koji otkriva tipične gene Mercedes Coupea. Visoki profil vozila i vrata bez okvira sa izdvojenim vanjskim zrcalima naglašavaju sportski karakter.

Image

Mercedes C klasa Coupe

Čiste linije i senzualno oblikovane površine pretvaraju bočne stranice u živopisnu igru svjetla i sjene. Poseban je naglasak na kosoj liniji tipičnoj za coupé. Za razliku od C-klase limuzine, ova se linija proteže iza luka kotača. Kako bi se naglasile sportske ambicije, ovjes Coupea je 15 milimetara niži nego kod limuzine, što je posebice izraženo u kombinaciji sa serijskim 17-inčnim kotačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Mercedes C klasa Coupe

Unutrašnjost odiše sportskim, mladenačkim šarmom. Vozač i putnici će uživati u ambijentu koji se oslanja na unutrašnjost C-klase limuzine, ali ga podiže na novu, sportsku razinu. Sustav sjedala uključuje integralna sportska sjedala dizajnirana posebno za Coupé i nude sportsku udobnost. Za dodatnu praktičnost u opremi kabine je i automatsko dodavanje pojasa.

Image

Mercedes C klasa Coupe

Image

Mercedes C klasa Coupe

Snažni i učinkoviti četiri-cilindarski benzinski i dizelski motori s ECO start/stop funkcijom osiguravaju sportske performanse i užitak u vožnji. Svi zadovoljavaju Euro 6 standarde ispušnih plinova. U usporedbi s prethodnikom troše i do 20 posto manje goriva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na početku prodaje Coupea dostupna će biti četiri benzinska i dva dizelska motora. Ponuda kreće od 1.6-litarskog četiri cilindarskog motora u C 180 koji razvija 115 kW/156 KS, dvolitarskog C 200 (135 kW/184 KS), C 250 (155 kW/211 KS) modela i C 300, isto tako zapreminom od dvije litre ali snagom od 180 kW/245 KS.

Oba dizelska modela opremljeni su poboljšanim inačicama četverocilindraša i razvijaju 125 kW (170 KS) ili 150 kW (204 KS) i opremljeni su ekološki prihvatljivom SCR tehnologijom (selektivna katalitička redukcija) dorade ispušnih plinova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Mercedes C klasa Coupe

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo