NEVJEROJATNO

ŠOKANTNE OPTUŽNE NA RAČUN LEGENDE: ‘Messi je zbog Maradone žestoko kažnjen’

Bolan poraz doživjeli su Argentinci na teškom gostovanju u Boliviji, međutim još je bolnija činjenica da su za sljedeće tri utakmice ostali bez kapetana Lionela Messija.

Najbolji igrač na svijetu suspendiran je zbog vrijeđanja suca tijekom susreta između Argentine i Čilea. Na taj način doveo je svoju reprezentaciju na korak do toga da propuste Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

ŠOKIRANA ARGENTINA IZGUBILA BEZ MESSIJA: Brazil već na SP-u, Neymar zabio čudesan gol protiv Bolivije

Argentina je peta s 22 boda te je za sada na pozicij koja vodi u dodatne kvalifikacije. Međutim Ekvador ima samo dva boda manje. U sljedeće tri utakmice morat će se bez Messija suprotstaviti Urugvaju, Venezueli i Peruu.

Ovisni o njemu

A statistika najbolje govori koliko su Gauči ovisni o njemu.

U šest kvalifikacijskih utakmica u kojima je on igrao Argentina je osvojila 83 posto mogućih bodova, dok u osam koje je propustio samo 29,17.

Da sve bude još gore pobrinuo se argentinski novinar Gonza Stupenengo. On je dodatno zakuhao stvari objavom na svom Twitteru.

Naime, u postu je napisao kako je ‘neizmjerno ljubomorni’ Maradona pritisnuo Fifu kako bi ga žestoko kaznila Messija. Pokaže li se to istinitim osim njihovog prijateljstva narušit će se zasigurno slika koju Maradona uživa ne samo u domovini nego i u svijetu.

Mali zeleni trenutno je ambasador krovne nogometne organizacije.

Povratak na Net.hr