BROJKE U POTPUNOSTI RAZOTKRILE MESSIJA: / 'Takve situacije više nisu tako rijetke kao nekada'

Image
Foto: Profimedia

Jedan od najboljih igrača u povijesti nije baš briljatno započeo sezonu

20.10.2020.
10:32
Profimedia
VOYO logo

Messi silazi s pijedestala naslov je teksta koji je objavila madridska Marca u kojem se pozabavila učinkom Argentinca.

"Kad Messi nije u formi Barcelona teško dolazi di rezultata. Samo pogledajte posljednje utakmice s Getafeom i Sevillom i sve će vam biti jasno. Argentinac je izgledao kao da se nije pojavio na tim utakmicama, nije imamo nikakav utjecaj na desnoj strani travnjaka. Nije postigao pogodak niti u jednom od ta dva susreta. Utakmice u kojima ne pronađe put do mreže više nisu tako rijetke kao nekada", piše Marca i onda nabraja statističke podatke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ističu kako je nemoguće da sada s 33 godine i dalje zabija 50 golova po sezoni. Lani je, podsjećaju, postigao 31 u svim natjecanjima, što je teško dohvatljiva brojka za većinu nogometaša, ali je to za njega znatno manje od onoga na što nas je navikao.

Image
Foto: Profimedia

(FILES) In this file photo taken on August 14, 2020 Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi reacts during the UEFA Champions League quarter-final football match between Barcelona and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon. An aborted divorce with FC Barcelona in full reconstruction, teammates and friends on the departure, a pandemic ... The resumption of La Liga 2020-2021, scheduled for this weekend without the Argentinian, will be the strangest of all its career for superstar Lionel Messi.,Image: 557420537, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Dvadeset pet golova koje je lani dao u prvenstvu njegova je najmanja brojka u preko deset godina, a tri gola u Ligi prvaka je najmanje što je dao u posljednjih 15 godina. Ove sezone zabio je pak samo jedan pogodak na otvaranju sezone protiv Villarreala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da bi mogao igrati bolje. Međutim, na treninzima izgleda sretno i dobro radi. Fokusiran je, želi biti kapetan i igrati. Ne mogu mu ne nečem prigovoriti i ne sumnjam u njega", rekao je trener Barcelone Ronald Koeman.

Marca zaključuje kako Messi sigurno ne želi razočarati navijače u svojoj vjerojatno posljednjoj sezoni u dresu Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još je puno vremena do kraja sezone i najbolju verziju Messija tek ćemo vidjeti", završava tekst.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo