Legenda se blamira: Izvrijeđao sve bivše djevojke

Bivša teniska legenda Boris Becker izdala je drugu autobiografiju. I dok se u prvoj manje-više bavio teniskom karijerom, u drugoj se obračunavao s bivšim djevojkama.

3.10.2013.
10:02
VOYO logo

Prema Beckerim riječima one ga nisu voljele, već su rasipavale njegovo bogatstvo i iskorištavale ga. Barem tako stoji u knjizi 'Život nije igra', koja je 2. listopada krenula u prodaju, a već se i prije objave popela visoko na listi 'bestselera'.

U Njemačkoj se mnogi pitaju, što mu je to trebalo, a odgovor je vrlo jednostavan. Legendarni tenisač očito je žedan pažnje i priznanja, a nakon kraja teniske karijere na drugim poljima nije bio uspješan. Razni poslovni potezi bili su uglavnom neuspješni, njegovo lice više ni nije toliko zanimljivo u marketinške svrhe. Televizijska emisija koju je vodio ostala je blago rečeno nezamijećena, a Boris Becker jako želi biti zamijećen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokrenuo je „Boris Becker TV“ gdje pokazuje svijetu svoje video uratke, preko društvenih mreža dijeli savjete kolegama u bračnim problemima, ljudima govori za koga treba glasati na izborima, a kako piše DW, voli svima dati do znanja na kakvoj turističkoj destinaciji se upravo nalazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike