A IZA PONOĆI JA BIT ĆU TU... / Bolt 'zaružio' u noćnom klubu na Jarunu

Image
Foto: Pixsell

Iza ponoći je na zabavu u noćni klub na Jarunu stigao i nezaobilazni Usain Bolt, apsolutna zvijezda 'Hanžeka', dok je naizgled hladna Ruskinja Ana Čičerova potpuno otpustila kočnice. Blanka Vlašić je preskočila atletski after party.

14.9.2011.
10:26
Pixsell
VOYO logo

Najbolja hrvatska atletičarka se odmah nakon mitinga zaputila prema Splitu i preskočila je noćno okupljanje kolega i kolegica u noćnom klubu Gallery na Jarunu. Zato se njezina najveća suparnica Ana Čičerova, koja na 'prvu loptu' izgleda prilično suzdržano, opustila u krug atletskih prijatelja.

Najveća zvijezda 'Hanžeka', čovjek koji je istrčao najbržu 'stotku' u povijesti grada Zagreba, nije se pojavio na početku after partyja. Usain Bolt se nakon mitinga uputio prema hotelu, ali se onda u 1 sat iza ponoći pojavio u noćnom klubu i pridružio zabavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva zvijezda tuluma je ipak bio Poljak Tomasz Majewski, olimpijski prvak u bacanju kugle, koji je vladao plesnim podijem i bez problema pod svakom rukom držao plesnu partnericu.

Među gostima su bile i nekadašnje hrvatske atletske nade Kristina Perica i Danijela Grgić, baš kao i suspendirana europska prvakinja Sandra Perković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike