BLIŽI SE VELIKO FINALE: / Ivan Rakitić i društvo imali posjetu u trening kampu

Image
Foto: AFP
3.6.2015.
23:44
AFP
VOYO logo

Tako je dopinškoj kontroli u srijedu prijepodne bilo podvrgnuto deset igrača: Golman Ter Stegen, Gerard Piqué, Ivan Rakitić, Xavi Hernández, Leo Messi, Neymar Jr., Rafinha Alcántara, Jordi Alba, Sergio Roberto, i Adriano Correia.

Što se tiče aktualnog stanja sa ozljedama u momčadi španjolskog prvaka i osvajača španjolskog Kupa, vrijedi istaknuti kako je Iniestina situacija s mišićom u redu, danas je ponajbolji svjetski veznjak radio sam u teretani, ali iz kluba poručuju kako će Katalonac biti spreman za finale, u kojem Rakitić ima priliku osvojiti po drugu godinu za redom jedan europski naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treningu nazočili svi igrači

Treningu u srijedu prijepodne nazočili su svi igrači, pa i Sergio Roberto, 23-godišnjak koji je jučer propustio trening zbog problema s gastroentritisom. No, Roberto neće nastupiti u subotnjem finalu na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

Iako se ove sezone i nije baš naigrao, igravši tek u 18 susreta, u kojima je postigao 2 gola uz jednu asistenciju, trener Luis Enrique ga vidi kao igrača koji bi u budućnosti za momčad mogao biti od koristi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo