BJELICI NA PRESICI PUKAO FILM: / 'Mi smo svjetski prvaci u podcjenjivanju protivnika, to je u Hrvatskoj neizlječiva bolest'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Bjelici je ovo bio drugi europski poraz na klupi Dinama u 13 utakmica. Prvi je upisao od Young Boysa u play offu Lige prvaka

14.2.2019.
23:51
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Nakon utakmice između Dinama i Viktorije trener Modrih Nenada Bjelice stao je dre novinare.

Image
HRVATSKI PRVAK PAO U ČEŠKOJ: /

Viktoria srušila Modre nakon velikog preokreta, Pernica s dva gola utišao Dinamove navijače

Image
HRVATSKI PRVAK PAO U ČEŠKOJ: /

Viktoria srušila Modre nakon velikog preokreta, Pernica s dva gola utišao Dinamove navijače

"Mislim da je rezultat realan. Ipak daje nam nadu u uzvrat. Vjerujem da ćemo uz pomoć naših navijača na Maksimiru, i uz ove igrače koji su pokazali da se mogu nositi s ovakvim ekipama ostvariti prolaz u iduće kolo Europa lige", kazao je Bjelica te je prokomentirao činjenicu da su oba gola primili nakon grešaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To se događa, takve situacije iz kojih smo dobili golove. Ušli su u neku kontru, imali smo manjak igrača u obrani u tim situacijama. Protivnik je kvalitetan i jak na prekidima. Nadam se da ćemo do uzvrata ispraviti greške koje su nam se danas događale", istaknuo je.

"Ozljede i izostanci? Gavranović teško da će biti na raspolaganju. Za Hajrovića ćemo vidjeti. Stojanović sada ima tri žuta, naći ćemo dobro rješenje", rekao je pa se vratio utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podjenivanje suparnika

"Do 60. minute apsolutno smo kontrolirali protivnika. Onda smo primili prvi gol... destabilizirala nam se igra nakon prvog gola, to se događa. Kaznili su sve naše greške, to je njihova snaga. Treba u uzvratu to ispraviti i siguran sam da možemo zabiti gol više od njih. Mi smo svjetski prvaci u podcjenjivanju suparnika, a Viktoria je u posljednjih osam sezona čak pet puta prezimila u Europi. Podcijenili smo ih, borim se protiv toga, ali to je kod nas neizlječiva bolest u Hrvatskoj - podcjenjivanje. Nadam se da ćemo mi pobijediti u Zagrebu, iako su oni jaka ekipa", poručio je.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo mu je bio drugi europski poraz s Dinamom.

"Razočaran sam rezultatom jer smo mogli bolje. Ovo nam daje nadu da možemo proći dalje. Nije lako igrati kad podcijenite protivnika. Vjerujem da ćemo podići ekipu do uzvrata. Ponosan sam na dečke kako rade i kako se bore. Sretan sam što sam njihov trener. Nisam ljut, samo sam razočaran rezultatom koji je mogao biti bolji", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo