Bjeković: Đurić krenuo Titovim stopama

Bivši funkcioner crno-belih odgovorio na prozivke aktuelnog predsednika

Godišnja redovna sednica Skupštine Partizana nije donela najavljene promene u vrhu klupskog rukovodstva, što je predsednik Dragan Đurić iskoristio kritikuje struju koja traži njegovu smenu.

Bivši sportski direktor crno-belih Nenad Bjeković tvrdi da ga nisu pogodile Đurićeve prozivke i s neskrivenom ironijom dao je jedan zanimlji, nezabeležen u sportskoj praksi naše zemlje.

Predlažem da Dragan Đurić bude postavljen za doživotnog predsednika Partizana. Čitajući novine, saznao sam da klub već treću godinu posluje u plusu i zato apelujem na sve koji odlučuju o tome da ga što pre proglase. Čovek je zapustio sve svoje firme ne bi li Partizan uspešno vodio, svaka mu čast na tome. Evo, ja mu se javno izvinjavam što sam u jednom trenutku pomislio da nije sposoban da bude predsednik – rekao je Bjeković za Kurir.

Najtrofejniji član FK Partizan ne oseća se uvređenim što ga aktuelni predsednik ne smatra klupskom legendom.

Meni nije potreban Đurić da bih znao ko sam, da li sam ili nisam legenda kluba. On nije kompetentan da to procenjuje, a inače bih prisustvovao Skupštini da nisam bio sprečen zbog neodložnih poslova – izjavio je Bjeković.

Povratak na Net.hr