BIZARNA SCENA U OSIJEKU: / Suci prekinuli utakmicu zbog uvreda pa otišli u svlačionicu

Image
Foto: Screenshot

Cedevitu su predvodili Stipanović i Cherry.

25.4.2018.
20:27
Screenshot
VOYO logo

Košarkaši Cedevite u srijedu su gostovali kod Vrijednosnice Osijek u sklopu 26. kola A1 lige. Aktualni prvaci slavili su s uvjerljivih 74:54.

To je za momčad Jure Zdovca ujedno bila posljednja utakmica u regularnoj sezoni prije početka doigravanja. Zagrepčani su pobjedom osigurali prvo mjesto. Utakmicu je, inače, obilježila jedna bizarna situacija. U 18. minuti susreta utakmica je privremeno prekinuta jer su suci tražili da se iz dvorane udalji jednog gledatelja, a s obzirom da to nije odah učinjeno, suci su privremeno otišli u svlačionicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Suci su izbacili jednog 'glasnog' gledatelja ali on se nije slagao pa dok se složio prošlo 25 minuta, pauza 2 minute do poluvremena...", objavila je Cedevita na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cedevitu su predvodili Stipanović sa 17 poena i sedam skokova, Cherry sa 17 poena, dva skoka i četiri ukradene lopte, Ukić s 14 poena te Džanan Musa s 11 poena, šest skokova i četiri asistencije. Zagrepčani su večeras imali dosta slab šut i iz igre su šutirali 26/69.

"Mislim da nam nije bilo tako lako kako rezultat na kraju pokazuje. Mislim da je Osijek dobro posložena momčad, iako to ne pokazuju na tablici. Danas su igrali jako čvrsto, a mi smo imali lošu šutersku noć do pred kraj. Da su neki šutevi ušli ranije, mogli smo prelomiti utakmicu. Promašenim šutevima dali smo im neko samopouzdanje, ali bitna je na kraju pobjeda. Ulazimo u doigravanje s prve pozicije. Igrat ćemo vjerojatno protiv njih, počinje playoff i dat ćemo sve od sebe da osvojimo prvenstvo", rekao je nakon pobjede centar Cedevite Stipanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Vrijednosnice Osijek Aljoša Šarac upisao je 13 poena i tri skoka, a Nikola Turalija devet poena i 10 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo