BIZARAN ZAHTJEV NIGERIJSKIH NAVIJAČA ZAPREPASTIO RUSE: / 'Spremni smo ispuniti i one najekscentričnije, ali...'

Image
Foto: AFP

Kalinjingradska oblast očekuje dolazak između 130.000 i 150.000 navijača.

14.6.2018.
11:44
AFP
VOYO logo

Navijači Nigerije zatražili su dozvolu da na stadion u Kalinjingradu, gdje njihova reprezentacija igra protiv Hrvatske, ponesu žive kokoši, ali su im mjesne vlasti to zabranile.

"U naš informacijski centar stiže mnoštvo najrazličitijih zahtjeva. Tako su navijači Nigerije pitali mogu li na stadion unijeti žive kokoši. To je njihov simbol koji uobičajeno koriste na svim utakmicama, ali smo im odgovorili da to ne dolazi u obzir", izvijestio je ministar kulture i turizma Kalinjingradske oblasti Andrej Jermak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kokoši na drugom mjestu

No, žele li Nigerijci uz pomoć kokoši bodriti svoju ekipu drugdje, "mi ćemo ih", rekao je Jermak, "uputiti gdje mogu kupiti kokoš".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Spremi smo ispuniti i najekscentičnije zahtjeve", dodao je.

Prema njegovim riječima, Kalinjingradska oblast očekuje dolazak između 130.000 i 150.000 navijača. Od njih, Rusa će na utakmicama, kako se očekuje, biti do 15.000, 10.000 karata rezervirano je za navijače iz zemalja čije se momčadi sastaju, a preostalih 10.000 tisuća trebali bi popuniti građani drugih zemalja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Kalinjingradu će se za vrijeme Svjetskog prvenstva igrati četiri utakmice: 16. lipnja Nigerija - Hrvatska, 22. lipnja Srbija - Švicarska, 25. lipnja Španjolska - Maroko i 28. lipnja Engleska - Belgija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo