JUNAK DANA

NJEMAČKA SLAVI ‘VATRENOG’ I NJEGOV HRABRI ČIN: ‘Krenuo sam za njim, sustigao ga i zatvorio u kontejner!’

Robert Kovač bio je junak dana u Njemačkoj, bivši hrvatski reprezentativac brzom je reakcijom uhvatio pljačkaša u Frankfurtu i zadržao ga do dolaska policije. Sad je pojasnio kako se sve dogodilo.

“Da je možda imao nož u ruci ili bio grdosija od dva metra, vjerojatno bih razmislio. Ovako, odlučio sam u sekundi, potrčao i uhvatio ga nakon 50 metara”, kazao je Robert Kovač.

S BRATOM ROBERTOM NEMA ŠALE: Hrabri Kovač uhvatio pljačkaša i predao ga policiji!

Pljačkaš napao umirovljenika, ali onda se pojavio brat Robert

Robert je pomoćni trener bratu Niki Kovaču u Eintrachtu koji je izborio finale njemačkog Kupa. Braći dobro ide i izvan terena, Robertova reakcija izazvala je veliko zanimanje javnosti.

Sjajno je bivši Vatreni reagirao kad je drski pljačkaš napao nemoćnog umirovljenika koji je prije toga podigao novac s bankomata. Na razbojnikovu nesreću, iz restorana u kojemu je večerao, vidio ga je Robert Kovač.

‘Važno je pomoći’

“Čuo sam dozivanje ‘policija, upomoć!’ Primijetio sam mladića kako trči. Krenuo sam za njim, sustigao ga i zatvorio u kontejner. Potom sam ga odveo u restoran kad je stigla policija i privela ga”, opisao je Kovač.

Bivši profesionalni nogometaš koji je karijeru završio prije sedam godina i danas je u sjajnoj formi. Vjerojatno ni neki prvoligaški nogometaši ne bi imali izgleda protiv Kovača…

“Nadam se da bi i drugi slično postupili u ovoj situaciji, važno je pokazati hrabrost i pomoći ljudima u nevolji”, zaključio je Robert Kovač.

Povratak na Net.hr