BIVŠI MBAPPEOV SUIGRAČ ODOVORIO NA PITANJE KOJE SVE ZANIMA: / 'Znam gdje želi nastaviti karijeru'

Image
Foto: Profimedia

Svi se pitaju gdje igrati iduće sezone

4.2.2021.
10:41
Profimedia
VOYO logo

Bivša zvijezda Real Madrida i PSG-a, Jesé Rodriguez, progovorio je o budućnosti najskupljeg nogometaša današnjice - Kyliana Mbappéa. Španjolac je, naime, uvjeren da će francuski napadač u budućnosti zaigrati za Kraljevski klub.

"Stvarno želi ići u Real Madrid. Cristiano Ronaldo mu je oduvijek bio idol. Voli Madrid i siguran sam da će tamo igrati jednog dana", rekao je Jesé, čije riječi prenosi Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mjesecima se već Mbappéa povezuje s Madridom. Već se dulje vrijeme spominje kako je plan španjolskog velikana dovesti njega i Eduarda Camavingu ovog ljeta, a onda Erlinga Haalanda u ljeto 2022. godine.

PSG ima drugačije planove

Međutim, pandemija koronavirusa učinila je svoje i financijski snažno uzdrmala sve klubove na svijetu, pa tako i moćni Real. Ono što im ne ide u prilog su i planovi PSG-a. Francuzi sanjaju o napadu s Mbappéom, Messijem i Neymarom još otkako je Argentinac prije nekoliko mjeseci zatražio transfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

JOIE - FAIR PLAY - 10 NEYMAR JR (PSG) - 21 ANDER HERRERA (PSG) - 07 KYLIAN MBAPPE (PSG) - Le PSG a remporté la 44čme édition du Trophée des champions, en s'imposant 2-1 contre l'OM le 13 janvier 2021. © FEP / Panoramic / Bestimage Soccer - PSG won the 44th edition of the Trophée des Champions with a 2-1 victory against l'OM on 13th January 2021.,Image: 583328610, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Težak je izbor pred mladim napadačem.Ugovor s PSG-om mu istječe u ljeto 2022. tako da ćemo uskoro znati je li odlučio ostati ili otići. Parižani sigurno ne namjeravaju čekati da mu ugovor istekne i pustiti besplatno što stavlja dodatan pritisak na igrača jer mora što prije otkriti svoje namjere.

A Real nije jedini koji ga želi u svojim redovima. Engleski mediji tvrde da je na Liverpoolovom popisu želja, a neki misle da su najveći favoriti za njegov potpisa. Prema svemu sudeći čeka nas jedna dugotrajna transfer saga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo