MLADA NADA / Bivši Hajdukovac u prvoj momčadi Intera

Image
Foto: PIXSELL

Novi trener Intera 36-godišnji Andrea Stramaccioni obećao je pomlađivanje momčadi, dodavši kako za to ima punu podršku vlasnika kluba Massima Morattija. Da misli ozbiljno Stramaccioni je pokazao već na prvom treningu.

27.3.2012.
22:13
PIXSELL
VOYO logo

MILANO - Novi trener Intera 36-godišnji AndreaStramaccioni obećao je pomlađivanje momčadi, dodavši kako za to ima punu podršku vlasnika kluba MassimaMorattija. Da misli ozbiljno Stramaccioni je pokazao već na prvom treningu, te je prvoj momčadi priključio trojicu nogometaša koji su protekle nedjelje osvojili naslov europskih prvaka za mlade igrače (U-21). Prvoj momčadi priključeni su veznjak AndreaRomano, branič IbrahimM'Baye i hrvatski napadač 18-godišnji MarkoLivaja.

Livaja je 2011. iz Hajduka otišao u Inter. U međuvremenu bio je na posudbama u švicarskom Luganu i Ceseni. U siječnju ove godine vratio se u mladu momčad Intera, te je igrao u finalu klupskog Europskog prvenstva za mlade igrače (U-21) u kojem Inter pobijedio Ajax.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko je taj trofej važan vlasniku Intera, najbolje pokazuje činjenica da se Moratti prošle nedjelje nije pojavio na derbiju talijanskog prvenstva protiv Juventusa, već je otišao u London gdje je gledao svoje mlade nade. Trener juniorske ekipe Intera bio je Stramaccioni. Nakon toga Moratti je nazvao Stramaccionija i ponudio mu da preuzme prvu momčad.

"Kada vlasnik kluba nazove uvijek se javim. No, ovaj je poziv bio poseban, postao sam prvi trener Intera", rekao je Stramaccioni, koji je na trenerskoj klupi prve momčadi zamijenio ClaudijaRanierija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranieri je dobio otkaz dan nakon poraza u derbiju od Juventusa 0-2. Devet kola prije kraja talijanskog prvenstva Inter je tek osmi i zaostaje 10 bodova za Lazijem, koji je na trećem mjestu, posljednjem koje vodi u Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo