BIŠĆAN U NEVJERICI, POTVRDILE SE NAJGORE PROGNOZE: / Rijeka na Škote ide bez jednog od najboljih igrača

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Doprvaci s prednošću od dva gola putuju na uzvrat u Aberdeen

12.8.2019.
12:26
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Rijeke izgubili su četvrti put zaredom od Gorice. Nije momčad IgoraBišćana imala recept za Goričane i to ih je koštalo 2-0 poraza uoči uzvratne utakmice s Aberdeenom u Škotskoj. Trener Rijeke gostovao dan nakon utakmice je u emisiji Radija Rijeke 'Pod stijenama Kantroide', a tim povodom donio je nove loše vijesti za sve kojima je hrvatski doprvak u srcu. Naime za taj susret ne može računati zna DomagojaPavičića.

Nema ni Gorgona

"Pavičić je izgleda ozbiljnije ozlijedio rame, doktor će ići do bolnice pa ćemo vidjeti što će biti", izjavio je neposredno nakon susreta , da bi dan kasnije potvrdio najgore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

02.11.2017., stadion HNK Rijeka, Rijeka - UEFA Europska liga, skupina D, 4. kolo, HNK Rijeka - Austrija Bec. Domagoj Pavicic. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

"Nećemo moći računati na njega. Prva prognoza je da će mjesec dana biti out. Nije dobro i morat ćemo bez njega mjesec dana minimalno. To je došlo u nezgodnom trenutku....", kazao je Bišćan. Osim njega Riječani neće moći računati niti na Gorgona.

"Nećemo ga imati za uzvrat. Idemo polako s njim. Njegov povratak ne ide onako kako smo očekivali. Nadamo se da bi nam se za tjedan dana mogao priključiti na treninzima", kazao je Bišćan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozitivna je stvar što je otkrio da bi Tomečak trebao biti OK.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo