Slične preferencije / Birali između luksuznih modela: Braća Kovač od Bayernovog sponzora dobila automobile

Image
Foto: firo Sportphoto/DPA/PIXSELL

Niko Kovač odabrao je model čija je početna cijena 90-ak tisuća eura, dok je Robert izabrao automobil koji je skuplji za trećinu tog iznosa

20.8.2018.
16:58
firo Sportphoto/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Trener Bayerna Niko Kovač te njegov mlađi brat i pomoćnik na klupi bavarskog ponosa odabrali su službene automobile za prvu sezonu u Münchenu. Iako prava, bundesligaška sezona još nije ni počela dvojac je već osvojio jedan trofej s Bayernom - svladavši 5:0 Eintracht u finalu njemačkog superkupa. Za vikend su prošli uvodnu fazu u njemačkom kupu.

Bayern je u suradnji sa sponzorom Audijem dao mogućnost braći Kovač da izabiru neki od automobila iz ponude njemačkog proizvođača. Niko Kovač odabrao je model SQ7, koji ima 435 konjskih snaga te početnu cijenu od 90-ak tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Robert se pak odlučio za snažniji model RS6, koji ima preko 560 konjskih snaga, a početna cijena mu je 124 tisuća eura. "Pokazali su slične preferencije", izjavili su iz Bayerna, poželjevši dvojcu sretan put u novim automobilima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bundesligašku sezonu dvojac otvara u petak kada Bayern na Allianz areni ugošćuje Hoffenheim u prvom kolu elitnog ranga njemačkog prvenstva. Na drugoj strani bit će hrvatski napadač Andrej Kramarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo