Inter remizirao / Bilićev Bešiktaš razbio Partizan u Beogradu, do pobjede i Wolfsburg

Image
Foto: AP Images

U susretu trećeg kola C skupine Europske lige Bešiktaš, na čijoj klupi sjedi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, je u Beogradu deklasirao Partizan 4-0 ostvarivši prvu pobjedu u skupini.

24.10.2014.
8:02
AP Images
VOYO logo

Veliku pobjedu ostvarila je momčad Slavena Bilića na vrućem gostovanju kod beogradskog Partizana.

Golove za turski sastav zabili su Veli Kavlak (18), Demba Ba (45), Oguzhan Ozyakup (52) i Gokhan Tore (54). Nakon tri kola Bešiktaš i Tottenham vode na ljestvici s po pet bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uspješan je bio i Wolfsburg koji je u susretu H skupine na gostovanju pobijedio Krasnodar 4-2. Ivica Olić je igrao do 78., a Ivan Perišić do 61. minute. U drugom susretu iz skupine Lille i Everton su odigrali 0-0. Everton vodi s pet bodova, Wolfsburg ima četiri, Lille tri, a Krasnodar dva boda.

U skupini E Panathinaikos je na gostovanju kod PSV-a odigrao 1-1. Domaćin je poveo golom Depaya u 43. minuti, a izjednačio je Karelis u 87. minuti. Gordon Schildenfeld je odigrao cijeli susret za Pao, Danijel Pranjić je igrao do 60. minute, dok je Mladen Petrić ušao u igru u posljednjih 15 minuta. Panathinaikos je na posljednjem mjestu skupine s jednim bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je na San Siru u susretu trećeg kola F skupine odigrao bez golova sa St Etienneom. Mateo Kovačić je odigrao cijeli susret.

U drugom dvoboju iz skupine Dnjipro je u Kijevu izgubio od Karabaga 0-1. Nikola Kalinić i Ivan Strinić su odigrali cijeli susret, dok Mladen Bartulović nije ulazio u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter vodi na ljestvici sa sedam bodova, Karabak ima četiri boda, St Etienne tri, a Dnjipro jedan.

Kijevski Dinamo je susretu J skupine u Danskoj izgubio od Aalborga 0-3. Domagoj Vida je odigrao cijeli susret za ukrajinski sastav. Nakon tri kola Steaua, Dinamo i Aalborg imaju po šest bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fiorentina je u susret K skupine gostovala u Solunu i pobijedila PAOK 1-0. Pogodak odluke zabio je Vargas u 38. minuti. Milan Badelj je odigrao cijeli susret ua 'viole'. Bila je to treća pobjeda Fiorentine koja uvjeljivo vodi na ljestvici.

Varšavska Legija je u dvoboju L skupine još u srijedu u Kijevu pobijedila Metalist iz Harkova 1-0 uz promašeni jedanaesterac hrvatskog igrača Ivice Vrdoljaka. Bivši igrač Zagreba i Dinama promašio je kazneni udarac u 52. minuti utakmice, točnije njegov udarac sjajno je obranio 39-godišnji Oleksandr Gorjainov. Bio je to za kapetana Legije već treći promašeni jedanaesterac u europskim susretima ove sezone Prva dva je promašio u susretu protiv Celtica u kvalifikacijama za Ligu prvaka.  Pogodak odluke za treću pobjedu Legije u skupini i to treću rezultatom 1-0 postigao je Slovak Ondrej Duda u 28. minuti. Metalist je u 69. minuti mogao izjednačiti, no Brazilac Jaja je također promašio kazneni udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo