UOČI KVALIFIKACIJSKE UTAKMICE /

Bilić: Zdravi, spremni i motivirani na Bjelorusiju

Image

Izbornik ne računa tek na ozlijeđenog Roberta Kovača, a nada se nastupu Eduarda da Silve.

21.7.2009.
15:25
VOYO logo

Svi hrvatski igrači su zdravi, spremni i motivirani, izjavio je u utorak u Zagrebu na konferenciji za novinare hrvatski izbornik Slaven Bilić uoči kvalifikacijske utakmice s Bjelorusijom.

Bilić jedino ne računa na Roberta Kovača jer je priroda njegove ozljede takva da se neće stići oporaviti. Govoreći o Bjelorusima, Bilić je kazao da su "oni dobra ekipa, kvalitetna, imaju igru 'od noge do noge' i mogu doći dosta blizu golu kada postaju opasni".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče termina kvalifikacijske utakmice s Bjelorusijom, koja se igra 12. kolovoza, Bilić je ocijenio da će do tada naši igrači imati četiri do pet prijateljskih utakmica, a neki će odigrati već i jednu prvenstvenu utakmicu tako da će biti spremni.

Bilić je govorio o T-Home turniru koji je ovoga vikenda odigran u Njemačkoj, a na kojem su sudjelovala četiri hrvatska nogometaša - Ivica Olić, Danijel Pranjić, Ivan Rakitić i Mladen Petrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najvažnije je da svi imaju dobar status u klubu", kazao je Bilić, istaknuvši posebno Petrića čiji je HSV i osvojio turnir. "Svi će naši igrači biti velika pojačanja za svoje klubove što znači da će biti kvalitetni i u reprezentaciji".

Najavio je odlazak u Englesku gdje će gledati prijateljske utakmice Tottenhama, u kojem igraju Vedran Ćorluka i Luka Modrić, te Arsenala da vidi hoće li zaigrati Eduardo da Silva.

"Stalno sam u kontaktu s njim i on je dobro a vidjet ćemo hoće li igrati", rekao je hrvatski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo