VIDEO: / Poslastica za gledatelje uz dva sata nevjerojatnog stenjanja!

6.6.2013.
18:34
VOYO logo

Sa 6:1, 2:6, 6:4 je ruska tenisačica Marija Šarapova pobijedila u polufinalu ovogodišnjeg Roland Garrosa Viktoriju Azarenku. U subotu će, u finalu zemljanog Grand Slam turnira igrati protiv Serene Williams koja je u drugom polufinalnom susretu pobijedila Saru Errani sa 6:0, 6:1. Prije nego što je kiša nakratko prekinula meč druge i treće tenisačice svijeta, a dogodilo se to točno početkom trećeg seta, svaka je igračica potpuno dominirala u jednom od setova. Iako je Azarenka napravila break u prvom gemu meča, Šarapova je uzvratila sa šest osvojenih gemova zaredom. Fantastično je cijeli taj prvi set igrala Ruskinja.

No, u drugom je Azarenka uzvratila. Ne baš istom mjerom, ali je dobila taj dio igre 6:2 i nakon kiše ravnopravna se borba u trećem vodila do 2:2. Potom je Šarapova opet ubacila u jaču brzinu, te je pobjegla na 5:2 i servirala za pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Propuštala je u tim trenucima meč-lopte (četiri), te je dvostrukom servis pogreškom poklonila suparnici gem za 5:3 nakon čega je Azarenka smanjila i na 5:4. Drugi servis za meč Šarapova ipak nije propustila, te će u subotu braniti naslov pobjednice na pariškom Grand Slamu. Iskoristila je Šarapova petu meč-loptu poslije dva sata i deset minuta igre.

Šarapova je tako dobila treći od posljednja četiri međusobna ogleda protiv Bjeloruskinje, te je smanjila na 6-7 protiv svoje velike suparnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo