UOČI POTPISIVANJA NOVOG UGOVORA / Benitez želi ostati i izgraditi jak Liverpool

Image

Ne želim raditi dan po dan i ovisiti o posljednjim rezultatima. Imam projekt na duge staze i o tome ću razgovarati s vlasnicima, kaže Španjolac.

13.3.2009.
17:11
VOYO logo

Već dugo se čeka konačno "da" ili "ne" Benitezovog ostanka u klubu, a sjajni rezultati koje Liverpoolovi nogometaši postižu kroz sezonu daju mu dodatne argumente u borbi za eventualnim povećanjem plaće i manevarski prostor u ispunjenju želja oko transfera. Preostala su još dva tjedna...

"Sljedeći tjedan ću pretresti sadašnjost i budućnost s vlasnicima. Imam još dva tjedna da donesem odluku o svojoj budućnosti. Sretan sam ovdje, imamo pred sobom projekt na kojem radimo i meni je jedino Liverpool na pameti", poručio je Benitez pa otkrio o kakvom je projektu riječ:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Projekt na duge staze. Ne želim raditi dan po dan i ovisiti o posljednjim rezultatima. Moramo imati program koji ćemo slijediti i ideju koju ćemo razvijati kroz određeni period. To je nešto što se u Španjolskoj teško može pronaći, ovdje može, a ja želim raditi gdje to osjećam".

Iako je zadovoljan svime, Beniteza ipak muči nedostatak financijske potpore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško je natjecati se s Manchester Unitedom ili Chelseajem. Nisam jedan od onih koji cmizdre, no oni si mogu priuštiti pet pojačanja od 20 milijuna funti. Ukoliko jedno ili dva zakažu, još uvijek imaju trojicu. Ja mogu dovesti takva dva u klubu, a ukoliko se jedan ne snađe to se itekako primijeti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo