ZAUSTAVIO GLASINE / Benitez: Ostajem u Liverpoolu

Image

Rafael Benitez je nakon pobjede Liverpoola protiv Reral Madrida naglasio kako ostaje u Liverpoolu, a pregovori oko novog ugovora tek će započeti.

26.2.2009.
10:18
VOYO logo

Rafael Benitez, španjolski trener Liverpoolovih nogometaša, u srijedu je slavio veliku pobjedu nad svojim klubom, Realom, i to u Madridu. Na press-konferenciji je, ipak, govorio samo o svom statusu u klubu s Anfielda.

U engleskim su se medijima baš uoči dvoboja na Santiago Bernabeu, kojega su Englezi na kraju dobili 1-0, pojavile špekulacije da Benitez neće sljedeće sezone voditi Liverpool jer da se nije našao u pregovorima s američkim vlasnicima kluba oko produžetka ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam svjestan glasina prije utakmice. Mogu vam, međutim reći, da nikad nisam pomislio na napuštanje klupe Liverpoola", izjavio je Benitez nastavivši:

"Ostajem! Jedino na što mislim je nastavak žestokog rada s ovom momčadi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam imao problema koncentrirati se na utakmicu, unatoč okolnostima. Nastavljam naporno raditi kako bi Liverpool i dalje pobjeđivao u velikim utakmicama, poput ove madridske. Pregovori s vlasnicima oko produženja ugovora tek će nastupiti. Preliminarno su već pregovarali moji odvjetnik i savjetnik. Pregršt je još vremena za pregovoranje i siguran sam da ćemo se dogovoriti.", uvjeren je bio Benitez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo