Betis posramio rakitićevu sevillu / Benfica šokirala Tottenham usred Londona

Image
Foto: AP Images

U prvom susretu osmine finala Europske nogometne lige Betis i Benfica priredili su iznenađenja večeri svladavši pritom Sevillu, odnosno, Tottenham.

13.3.2014.
22:52
AP Images
VOYO logo

Tottenham je na domaćem terenu izgubio od Benfice sa 1-3. Strijelci za goste bili su Rodrigo (30) i dva puta Luisao (58, 84), a utješni pogodak za Spurse iz "slobodnjaka" postigao je Christian Eriksen (64).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom susretu osmine finala Europske nogometne lige u sudaru gradskih rivala Sevilla je na svom stadionu poražena od Betisa sa 0-2 golovima Lea Baptistaoa (15) i Salve Seville (77).

Kapetan Seville Ivan Rakitić pružio je još jednu dobru partiju, u prvom poluvremenu namjestio je stopostotnu priliku za Baccu koji je pucao ravno u vratara, te je kreirao akciju iz koje je Alberto Moreno pogodio vratnicu.

U talijanskom obračunu Juventus je kod kuće remizirao protiv Fiorentine, bilo je 1-1. Za vodstvo domaćih zabio je Arturo Vidal u 3. minuti, a izjednačio je njemački reprezentativac Mario Gomez u 79. minuti. Ante Rebić nije bio u sastavu Fiorentine jer je ozlijeđen.

Viktoria Plzenj, koja je prethodno izbacila Srnin Šahtar, povela je u gostima protiv Lyona golom Tomaša Horave u 3. minuti. No, nakon toga uslijedio preokret i Lyon je uvjerljivo slavio sa 4-1, a strijelci su bili Fofana (12, 70), Lacazette (53) i Mvuemba (61).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo