Bekam rekao zbogom fudbalu (FOTO) (VIDEO)

Jedan od najpopularnijih fudbalera najavio je odlazak u penziju

16.5.2013.
16:51
VOYO logo

Jedan od najpopularnijih fudbalera sveta Dejvid Bekam (37) odlučio je da ne produži ugovor sa Pari Sen Žermenom i ode u penziju.

Samo nekoliko dana nakon povlačenja Aleksa Fergusona sa mesta trenera Mančester junajteda, još jedan superstar sa ostrva najavio je povlačenje iz fudbala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSŽ je posle osvajanja titule u šampionatu Francuske ponudio produženmje ugovora engleskom fudbaleru, ali je Bekam ipak odlučio da "okači kopačke o klin".

- Zahvalan sam čelnicima pariskog kluba što su mi dali priliku i želeli da nastavim, ali osetio sam da je pravi trenutak da završim karijeru jer želim da to bude na pravom nivou - navodi se u Bekamovom saopštenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dejvid Bekam je svoju više nego uspešnu karijeru započeo u Mančester junajtedu za koji je igrao od 1993. do 2003. godine i u tom periodu je osvojio 10 trofeja među kojima su jedna Liga šampiona i šest titula u Premijer ligi.

Bekam je posle Mančestera igrao još i za Real Madrid gde je proveo četiri sezone, psole čega je potpisao za Los Anđeles Galaksi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fudblaer koji je zaradio najviše novca od reklama u istoriji fudbala, u dva navrata je nastupao za Milan kao pozamljen igrač. Za selekciju Engleske debitovao je 1996. godine, a ukupno je odigrao 115 mečeva i postigao 17 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo