prekrasna gesta /

Beckhama na Instagramu prate milijuni, a sada ga je prepustio ukrajinskoj liječnici: 'Pokazat ću vam tko smo postali tijekom ratnih dana'

Image

David Beckham na Instagramu ima gotovo 72 milijuna pratitelja. Sada će njime upravljati Iryina, lječnica iz Kharkiva.

21.3.2022.
9:29
VOYO logo

Velike zvijezde iz svijeta sporta na sve načine pokušavaju pružiti podršku Ukrajini i ukrajinskom narodu. Društvene mreže postaju mjesto najveće podrške, a oni s najviše pratitelja i utjecaja koriste ih na razne načine.

Korak dalje otišao je legendarni engleski nogometaš David Beckham. Nekadašnjeg igrača Manchester Uniteda, Real Madrida i PSG-a na Instagramu prati gotovo 72 milijuna ljudi. On je na sljedeća 24 sata upravljanje svojim Instagramom predao lječnici iz Kharkiva Iryini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavu o predaji Instagrama možete vidjeti OVDJE

Iryina radi na odjelu za porođaje, te je u svojim objavama na Beckhamovu Instagramu opisala kako izgledaju njezini dani tijekom ruske invazije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Prvog dana rata sve bebe i majke su bile prebačene u podrum, nažalost djecu koja su na intezivnom odjelu nismo mogli evakuirati jer ih nismo mogli odvojiti od aparata koji su im potrebni", započinje svoji priču Iryna.

Image

U jednoj objavi Iryina je snimila majku s bebom koje je rođeno drugog dana rata.

"Ovo su Yana i njezin sin Mykhailo. Rođen je drugog dana rata s problemima s dišnim problemima. Sada je bolje, no njihova kuća je uništena", nastavlja svoju priču Iryna.

Image

Ovakav do sada neviđeni projekt mogao bi postati češća praksa kod Instagram zvijezda jer na ovakav način možemo vidjeti kako zaista izgleda situacija u Ukrajini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo