BARCA VEĆ SPREMA ZAMJENU ZA VALVERDEA: / Sin klupske ikone vraća se u klub nakon 22 godine

Image
Foto: AFP

Kao nogometaš se nije proslavio, hoće li kao trener?

13.4.2018.
11:54
AFP
VOYO logo

Slavni Johan Cruyff ostavio je neizbrisiv trag u Barceloni, što ako igrač što kao trener. Njegovim stopama prije više od 20 godina krenuo je Jordi, sin slavnog Nizozemca. Međutim, nikada nije pokazao talent svoga oca, pa je nakon dvije seniorske sezone prešao u Manchester United, gdje je proveo iduće četiri sezone. Niti tamo nije puno toga napravio jer je većinu vremena bio ozlijeđen.

Međutim njegova trenerska karijera mogla bi biti biti puno uspješnija. Prije šest godina postao je sportski direktor pa trener izraelskog Maccabija. U tom je periodu osvojio tri naslova prvaka čime je skrenuo pažnju čelnika Barcelone na sebe. Cruyff je već najavio da poslije ove sezone napušta Izrael, a Katalonci su mu spremni ponuditi posao u klubu, javlja Radio RAC1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već su mu lani ponudili posao u klub, ali ih je odbio s porukom da se želi razvijati kao trener. Ponuda je i dalje na stolu, a kako se čini sada ju je spreman prihvatiti. Postoji mogućnost da preuzme Barcelonu B, a to bi mu mogao biti veliki korak i prema preuzimanju prve momčadi čime bi još jednom slijedio primjer svoga oca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo