DRAMA NA PARKU PRINČEVA / Barca ispustila pobjedu i izgubila Messija!

Image
Foto: AP Images

U prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka PSG i Barcelona su na Parku Prinčeva odigrali bez pobjednika 2:2. Golove za pariški sastav postigli su Zlatan Ibrahimović (80) i Blaise Matuidi (90+4), a za goste Lionel Messi (38) i Xavi (89-11m).

2.4.2013.
22:46
AP Images
VOYO logo

Barca je u Parizu ostvarila pozitivan rezultat, međutim ozlijedio se Lionel Messi koji je zbog problema s koljenom u poluvremenu ostao u svlačionici. Barca je odmah na svom Twitteru potvrdila kako se radi o ozlijedi tetive koljena, a koliko je ozljeda teška doznat će se nakon sutrašnjeg liječničkog pregleda.

PSG je daleko bolje otvorio utakmicu. Trener pariškog sastava Carlo Ancelotti iznenadio je Tita Vilanovu iznimno napadačkim sastavom sa Lucasom, Pastoreom, Lavezzijem i Ibrahimovićem no domaćin to nije uspio iskoristiti. Već u petoj minuti PSG je imao sjajnu priliku, no Lavezzi je uzdrmao vratnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 19. minuti je opasno zaprijetio Pastore, a zatim i dva puta Ibrahimović no bez uspjeha. Kazna je stigla u 38. minuti kada je Daniel Alves sjajnom asistencijom uposlio Lionela Messija koji takve prilike ne propušta.

Katalonci su i bez Messija već na otvaranju drugog poluvremena mogli povisiti vodstvo, no Alexis Sanchez je propustio sjajnu priliku. Čileanac je i u 66. minuti mogao poentirati, no Sirigu je upisao novu veliku obranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 80. minuti Ibrahimović je izjednačio nakon akcije u kojoj je bio u zaleđu. U 89. minuti Barcelona je stigla do novog vodstva nakon što je Xavi realizirao kazneni udarac, a kada se već činilo da će utakmica završiti porazom domaćina Blaise Matuidi je u četvrtoj minuti sudačke nadoknade izjednačio na 2:2.

Uzvratni susret je 10. travnja na Camp Nou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo