SLIJEDE CRNOGORCI / Barakude ispile krv Brazilcima

Image

Svjetski vaterpolski prvaci razvalili su slabašne Brazilce 11-2. Mnogo teži zalogaj slijedi u srijedu, kada se susreću s europskim prvacima - Crnogorcima.

20.7.2009.
14:49
VOYO logo

U susretu 1. kola skupine B Svjetskog prvenstva u vaterpolu, Hrvatska je u ponedjeljak u Rimu pobijedila Brazil 11-2 (1-0, 3-0, 3-1, 4-1).

Hrvatski vaterpolisti, koji brane naslov svjetskih prvaka, lakoćom su odradili posao protiv slabašnih Brazilaca. Među "barakudama" su najefikasniji bili Dobud, Sukno i Barač sa po dva pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sljedećem kolu, koje je na rasporedu u srijedu, Hrvatska igra protiv europskih prvaka Crne Gore. Pobjednik tog dvoboja osvojit će prvo mjesto u skupini, te će se izravno plasirati u četvrtfinale. Drugoplasirani i trećeplasirani iz skupine morat će za prolaz u četvrtfinale preskočiti još jednu prepreku.

HRVATSKA: Pavić, Brzica, Burić 1, Bošković, Dobud 2, Buljubašić 1, Antonijević 1, Karać 1, Bušlje, S. Sukno 2, Barač 2, Hinić, Obradović 1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BRAZIL: L.M. Santos, Cordeiro, Bertoluzzi, M. Santos, Vita, M. Franco, Machado, Silva 1, R. Franco, Seegerer, F. Franco 1, Mameri, Correa.

IGRAČ VIŠE: Hrvatska 2-5, Brazil 0-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PETERCI: Hrvatska 1-2, Brazil 0-0.

SUCI: Koganov (AZE), Ghafouri (Iran).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo