DOJMOVI NAKON MAĐARA / Balić: Utakmicu je dobila obrana

Hrvatski rukometaši složili su se oko toga da je utakmica s Mađarskom bila "tvrda" te da u njoj nisu pokazali ono najbolje što znaju.

25.1.2009.
8:11
VOYO logo

ZAGREB - Znali smo da neće biti lako, Mađari su dobra momčad i to su pokazali večeras. Međutim, kada je trebalo odigrali smo najbolje i na koncu je sve ispalo dobro - rekao je Tonči Valčić nakon susreta u kojem je rukometna reprezentacije Hrvatske svladala Mađare rezultatom 27:22.

Valčić je proglašen i igračem utakmice koju je zaključio s pet pogodaka iz šest pokušaja te je bio naš drugi strijelac. Najučinkovitiji sa šest pogodaka bio je ponovno Ivan Čupić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Mađari su večeras igrali vrlo stpljivo, posebno u prvom poluvremenu. Probijali su našu 3-2-1 obranu i tako nam stvarali probleme. Međutim, u drugom poluvremenu smo odigrali daleko bolje. Odigrali smo sjajnih deset minuta i prelomili utakmicu - rekao je Čupić.

Posebne ovacije u Areni je dobio Ivano Balić. Usprkos bolovima odradio je još jednu važnu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Ovu utakmicu je dobila obrana, glavno da smo pobijedili. U prvom poluvremenu smo se mučili i igrali smo slabo, no u nastavku je sve bilo drugačije - rekao je Balić. Kapetan reprezentacije Petar Metličić priznao je da igrače pomalo hvata umor, ali da i dalje igraju vrlo pametno te da su svjesni svoje snage.

Više o pobjedi Hrvatske nad Mađarskom pogledajte u videoprilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo