'Cristiano, por qué?' / Bahati Ronaldo rasplakao djevojčicu!

Image
Foto: PIXSELL

Zvijezda Portugala i Real Madrida Cristiano Ronaldo ponovno je iznevjerio svoje vatrene navijače. Ne, nije riječ o njegovoj lošoj izvedbi na terenu, nego o njegovom bahatom pristupu desetogodišnjoj djevojčici.

2.6.2012.
14:44
PIXSELL
VOYO logo

Najveća zvijezda portugalske reprezentacije Cristiano Ronaldo ponovno se našao na udaru javnosti, nakon što je odbio dati autogram 10-godišnjoj djevojčici.

Priča je procurila u medije kada se listu Mundo Deportivo pismom obratio njezin otac te objasnio kako je jedini razlog takvog ponašanja bila činjenica da je curica na sebi imala Barcelonin dres.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Molim vas, poručite gospodinu Ronaldu kako bih ga vrlo rado htio pogledati ravno u oči i reći mu kako je izgubio veliku navijačicu. Možda će se to njemu činiti beznačajno, ali meni je bitno. Moja kćer igra nogomet i morala je na trening, ali kada je čula da je njezin idol u blizini potrčala je upoznati ga. Htjela je vidjeti igrače Portugala iz bliza i nadala se autogramu. Ali kada je gospodin Cristiano vidio da moja kćer nosi majicu Barcelone, koja je samo uspomena s putovanja, jasno je dao do znanja i rekao kako neće dobiti od njega autogram. Što time želi reći, da smo slučajno na putovanje otišli u Madrid i kupili za uspomenu dres Reala  moja bi kćer zavrijedila autogram? Ronaldo, poručujem ti baš kao i tvoj trener 'Cristiano, por qué?'", poručio je otac razočarane djevojčice.

Incident se dogodio u Obidosu, gdje se reprezentacija Portugala nalazi na pripremama.                     

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo