KAPETAN PLAVIH BLUZA / Badelj za RTL otkrio kako pregovarati s Mamićem

Milan Badelj stao je pred kamere RTL-a i objavio da Dinamova svlačionica diše kao jedan uoči pregovora sa Zdravkom Mamićem oko smanjenja igračkih ugovora.

22.2.2012.
17:05
VOYO logo

Iako je riječ o zagrebačkom dečku, što je doista 'rijetka vrsta' u svlačionici Dinama, Milan Badelj je posljednjih mjeseci na udaru najžešćih navijača svog kluba. Uvredljiva skandiranja s tribina sigurno su uzdrmala kapetan maksimirske momčadi, no pred kamerama RTL-a je zadržao mirnoću i nije htio govoriti o toj temi.

Zato je govorio o novom treneru i nastavku sezone u HNL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pripreme su prošle najbolje što su mogle. Imali smo odlične uvjete koje nam je klub omogućio na čemu moramo biti stvarno zahvalni i mislim da spremni dočekujemo ovu polusezonu. Trener dobro osjeća ekipu, nije da je pretjerano strog, nije ni da je pretjerano blag... Jednostavno je suradnja do sada odlična", napomenuo je kapetan Dinama i riječ-dvije rekao o starom rivalu iz Splita.

"Hajduk je naš vječni rival i kakva god da je bodovna razlika te stanje u određenoj ekipi, to će uvijek biti najveći hrvatski derbi. Trenutno su oni šest bodova iza nas. Mislim da, ako budemo pravi na svakoj utakmici i damo sve od sebe, ne bi trebalo biti problema. Sigurno da je kvalitetniji Hajduk bolji i za Dinamo jer nas tjera da budemo bolji. Nadam se da ćemo na kraju prvenstva opet mi slaviti", dodao je Badelj i potom progovorio o gorućoj temi u modroj svlačionici - smanjenju igračkih ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je to utjecalo na odnose u svlačionici?

"Odnos je kao i do sada, nepromijenjen. Svlačionica diše kao jedan, stvarno nema ni najmanjih iskakanja. Moj je savjet da se prvo mi unutar svlačionice trebamo dogovoriti svi skupa, pa onda izaći s tim u javnost", rekao je Badelj uoči pregovora sa Zdravkom Mamićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je kapetan 'plavih bluza' još rekao RTL-u, pogledajte u našem prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo