VIDEO: / Ivanišević i Čilić doživjeli prvi neuspjeh ove godine

Najbolji azijski i 17. svjetski tenisač, Japanac Kei Nishikori pobijedio je Marina Čilića 6-4, 5-7, 6-2 nakon dva sata i 37 minuta igre u četvrtfinalu ATP turnira u Brisbaneu.

3.1.2014.
9:10
VOYO logo

Bio je to meč propuštenih break-prilika, na čemu će Ivanišević morati dodatno poraditi s Marinom. Čilić je od 15 iskoristio samo jednu, dok je Nishikori također izborio 15 šansi, ali ih je realizirao tri, od čega jednu na samom početku meča i dvije u trećem setu.

"Bilo je vruće, teški uvjeti. Pogotovo nakon što smo igrali jedan sat samo prvi set. Nije bilo lako, ali drago mi je da sam dobro odigrao treći set, u kojem je Marin malo popustio. On je imao nizak postotak prvog servisa, to je svakako pomoglo", izjavio je Nishikori nakon meča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čilić je imao samo 43 posto pogođenog prvog servisa. Zabio je 14 asova u meču, ali je napravio i 11 dvostrukih pogrešaka.

Nishikori je u šestom dvoboju protiv Čilića proslavio četvrtu pobjedu. U polufinalu će igrati protiv australskog veterana Lleytona Hewitta, koji je svladao rumunjskog kvalifikanta Mariusa Copila 6-4, 6-2 za jedan sat i 12 minuta igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/8lHqq6OvrMs

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo