Spas u zadnji čas / Arsenal u sudačkoj nadoknadi do pobjede, slavio i Tottenham

Image

U susretu prvog kola engleskog nogometnog prvenstva Arsenal je na stadionu Emirates pobijedio Crystal Palace 2-1 postigavši pobjednički pogodak u sudačkoj nadoknadi.

16.8.2014.
20:47
VOYO logo

Gosti su poveli golom Bredea Hangelanda u 35. minuti, a potom su 'Topnici' okrenuli rezultat golovima u sudačkoj nadoknadi prvog i drugog poluvremena. Izjednačio je Laurent Koscielny (45+1), a pogodak odluke zabio je Aaron Ramsey (90+1).

Arsenal je jedini domaćin koji je u prvih sedam susreta prvog kola engleskog prvenstva ostvario pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester United je predvođen novim menadžerom Louisom van Gaalom na Old Traffordu izgubio od Swanseaja 1-2, čime je po prvi put nakon 42 godine otvorio prvenstvo domaćim porazom. Golove za prvu ligašku pobjedu Swansea na Old Traffordu u povijesti zabili su Ki Sung-Yueng (28) i Gylfi Sigurdsson (72), dok je strijelac za United bio Wayne Rooney (53).

Hull City je u gostima pobijedio Queens Park Rangers sa 1-0 pogotkom Jamesa Chestera u 52. minuti. QPR je mogao izjednačiti u 85. minuti, ali Charlie Austin nije realizirao penal. Hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić je za Hull odigrao cijeli susret. Dva je puta bio u prilikama, u 8. minuti je glavom pucao iznad grede, a u 74. Jelavić sa šest metara iskosa promašuje gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham je na svom terenu izgubio od Tottenhama 0-1, iako su 'Čekičari' u 30. minuti imali penal i igrača više jer je Kyle Naughton dobio crveni karton zbog igranja rukom u 16-ercu. Pobjednički gol za Tottenham zabio je Eric Dier u sudačkoj nadoknadi (90+3).

U nedjelju igraju Liverpool - Southampton i Newcastle - Manchester City, a u ponedjeljak Burnley - Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo