NASRI NAPUSTIO TOPNIKE / Arsenal ostaje bez veznjaka

Image
Foto: PIXSELL

Francuski veznjak Samir Nasri potpisat će višegodišnji ugovor s Manchester Cityjem nakon što je Arsenal pristao na ponudu "Građana" od 24 milijuna funti.

23.8.2011.
18:43
PIXSELL
VOYO logo

Iz Arsenala su u utorak priopćili da Samir Nasri neće, kako je prvotno planirano, otputovati sa suigračima u Udine na uzvratni dvoboj 4. pretkola Lige prvaka. Umjesto toga, potpisat će za Manchester City.

24-godišnji francuski vezni nogometaš do kraja dana trebao podvrgnuti liječničkom pregledu, te nakon toga potpisati višegodišnji ugovor sa Cityjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U istoj objavi Arsenal potvrđuje da je Nasrija pristao prodati za 24 milijuna funti, što je impresivna odšteta s obzirom na činjenicu da je Francuz u posljednjoj godini ugovora, te da bi idućeg ljeta mogao otići bez nakanade.

City, u svakom slučaju, dobiva još jedno kvalitetno pojačanje u ofenzivnom dijelu igre, s kojim će nastaviti izazivati najbolje premierligaške klubove – Manchester United i Chelsea. Popravit će plemeniti veznjak kreativnost u igri Cityja koja je dosad ovisila o Davidu Silvi, Adamu Johnsonu i, odnedavno, o Sergiju Agüeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsene Wenger ostaje bez igrača koji je kroz tri protekle sezone, otkako je 2008. stigao iz Marseillea, za Arsenal zabio 27 golova u 124 nastupa, i koji je lani bio najučinkovitiji igrač kluba s 15 postignutih golova u svim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo