ODUZELI MU TITULE / Armstrong izbrisao svoje pobjede na 'Touru'

Image
Foto: PIXSELL

Armstrong na Twitteru ima 3.38 milijuna sljedbenika, a u svom profilu se sada predstavlja riječima: "Podižem svoje petero djece. Borim se protiv raka. Plivam, vozim bicikl, trčim i igram golf kada god imam vremena".

23.10.2012.
14:39
PIXSELL
VOYO logo

Bivši američki biciklist LanceArmstrong (41) je dan nakon što mu je Međunarodni biciklistički savez (UCI) oduzeo svih sedam osvojenih naslova na "Tour de Franceu" (1999-2005) napravio prvi korak ka prihvaćanju te odluke izbrisavši iz svoje biografije na društvenoj mreži "twitteru" podatak kako je osvojio te utrke.

Armstrong na "twitteru" ima 3.38 milijuna sljedbenika, a u svom profilu se sada predstavlja riječima: "Podižem svoje petero djece. Borim se protiv raka. Plivam, vozim bicikl, trčim i igram golf kada god imam vremena".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Američka antidopinška agencija (USADA) u kolovozu ove godine iznijela je dokaze kako je Armstrong do svih svojih pobjeda po povratku u peloton nakon što je prebolio rak testisa 1998. godine došao uz pomoć nedopuštenih sredstava, te odlučila zatražiti od UCI-ja da mu se one oduzmu. Armstrong je odlučio kako neće osporavati takvu odluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo