protrnuo nakon što ga je uhvatio grč / Ancelotti: 'Modrić nije ozlijeđen, samo je bio umoran'

Image
Foto: AP

Luka Modrić je nakon utakmice s Rayo Vallecanom počeo šepati te se Ancelotti zabrinuo, ali je rekao kako se ne radi ni o kakvoj ozljedi, već samo o umoru

9.4.2015.
14:14
AP
VOYO logo

Luka Modrić je kraj prvenstvenog dvoboja s Rayo Vallecanom dočekao držeći se za lijevi butni mišić uz bolan izraz lica i pomalo šepajući, ali trener Reala Carlo Ancelotti tvrdi da se ne radi o novoj ozljedi hrvatskog reprezentativca.

"Modrić nije imao nikakvih problema. Jednostavno, neki su igrači na kraju utakmice bili jako umorni", izjavio je Realov trener Carlo Ancelotti po završetku dvoboja u kojem je njegova momčad slavila s 2-0, ali nije odigrala nezaboravnu partiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U to se Realovo sivilo uklopio i Luka Modrić koji se prošlog mjeseca vratio u momčad nakon stanke od 114 dana zbog rupture mišića natkoljenice lijeve noge.

"Modrić igra standardno, na istoj razini kao i prije ozljede, no učinili smo ga neprimjetnim. Nije stvorio niti jednu priliku pred našim golom niti je bio opasan", izjavio je za Hinu kapetan Rayo Vallecana Roberto Trashorras ispred stadiona u Vallecasu, radničkoj četvrti na jugoistoku Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Devetoplasirana momčad španjolskog prvenstva pružila je odličnu partiju protiv susjeda sa sjevera grada, posebno u prvom poluvremenu koje je završilo 0-0, a lopta je veći dio vremena bila u posjedu domaće momčadi.

"U prvom dijelu smo bili bolji, u nastavku smo nastavili igrati isto, no Real Madrid je promijenio stvari u svojoj igri. Mi smo riskirali i zaslužili smo barem pogodak. Ako ne zabiješ prvi protiv Reala, znaš da će oni zabiti", rekao je Trashorras.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cristiano Ronaldo je glavom postigao vodeći pogodak u 68. minuti, što je bio njegov 300. gol u dresu Reala, a u 73. minuti je James Rodriguez udarcem sa sredine pogodio donji desni kut. Tako se Real zadržao na četiri boda zaostatka za vodećom Barcelonom.

U subotu na Santiago Bernabeu dolazi Eibar, petnaesta momčad lige, a Real će u tom dvoboju biti bez najboljeg strijelca koji je protiv Rayo Vallecana zaradio drugi žuti karton zbog pada u kaznenom prostoru, što je sudac utakmice okarakterizirao simuliranjem. U sljedećoj minuti požutjeli su i Gareth Bale, zbog preoštrog starta, te Toni Kroos zbog prigovora, jer se igrači Reala nikako nisu mogli pomiriti sa sučevom odlukom da ne pokaže na bijelu točku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo