POJAČANJE IZ SNOVA / Ambiciozni Turci kupili još jednog kapitalca

Image
Foto: PIXSELL

Nakon što su kupili Nizozemca Wesleya Sneijdera, čelnici turskog nogometnog velikana Galatasaraya angažirali su još jedno veliko pojačanje.

28.1.2013.
7:10
PIXSELL
VOYO logo

ISTANBUL - Nakon što su kupili Nizozemca WesleyaSneijdera, čelnici turskog nogometnog velikana Galatasaraya angažirali su još jedno veliko pojačanje - napadača Obale Bjelokosti Didiera Drogbu.

Turski CNN je objavio kako je Drogba, koji je posljednjih šest mjeseci proveo u kineskom Shanghai Shenhua, potpisao za Galatasaray ugovor do lipnja 2014. godine. Na TV postaji nisu objavili više detalja, dok u klubu nisu željeli potvrditi, ali niti demantirati ovu vijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drogba je u kineskom klubu zarađivao 300.000 dolara tjedno, no odlučio se na odlazak jer mu čelnici kluba nisu isplatili sve po ugovoru. Bivši napadač Chelseaja je za Shanghai upisao 11 nastupa postigavši osam golova uz dvije asistencije. Nagađalo se kako bi se mogao vratiti na 'otok' gdje je osam godina nosio dres 'Bluesa', spominjao se i Juventus, no ipak se odlučio za Tursku.

Galatasaray u osmini finala Lige prvaka očekuje ogled protiv njemačkog Bundesligaša Schalkea, a Drogba bi imao pravo nastupa, baš kao i Sneijder.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo