UPOZORENJE DINAMOVCIMA / 'Ako će ovako igrati protiv PSV-a, neće biti dobro'

'Pristup protiv Dragovoljca i Lokomotive je bio vrlo loš. Ako tako bude protiv PSV-a, neće biti dobro', upozorio je RTL-ov stručni komentator uoči novog Dinamovog europskog ispita.

4.11.2013.
7:58
VOYO logo

Dinamo je u gradskom derbiju pobijedio Lokomotivu s uvjerljivih 3:0, ali trener Zoran Mamić bio je jako nezadovoljan igrom svojih igrača rekavši da su "radili sve ono što se nisu dogovorili u svlačionici". Iskrenost i (samo)kritičnost Dinamovog stratega pohvalio je i stručni komentator RTL LigeJoško Jeličić.

"Zoran Mamić stvari naziva pravim imenom, ne skriva se iza rezultata kao neki prethodnici. On je imao neke zahtjeve koje je postavio pred igrače u susretu protiv Lokomotive, oni nisu to provodili, pogotovo prvo poluvrijeme. Da je ispred njih bila neka momčad koja je bila hrabrija ili drskija, Dinamo bi imao velikih problema", detektirao je Jeličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radi dobar posao, Zoki i njegov stožer, no pristup protiv Dragovoljca i Lokomotive je bio vrlo loš, i na tome treba inzistirati. Ako tako bude protiv PSV-a, neće biti dobro", upozorio je RTL-ov stručni komentator te potom proanalizirao potencijalna nova imena na klupi zagrebačkog kluba.

Pogledajte u našem video prilogu što je rekao na tu temu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo