A MISLIO JE ISPASTI FACA: / Evo kako su Unitedovi navijači posramili Di Mariju

Image
Foto: AFP

Dan nakon što je postao igrač PSG-a, Angel Di Maria emotivnim se pismom oprostio od navijača Manchester Uniteda.

7.8.2015.
17:57
AFP
VOYO logo

Jučer je Di Maria i službeno postao član PSG-a koji je platio 63 milijuna eura za njegov dolazak. Još se prošle godine, dok je Di Maria odlazio iz Reala, šuškalo da je PSG zapravo bio njegov prvi izbor, ali ga Parižani nisu mogli dovesti zbog ograničavajućeg financijskog fair-playa. Argentinac je otišao u United za rekordni iznos, ali godinu dana kasnije realizirao je svoju želju. Za United je u sezoni zabio samo četiri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nogomet nije matematika"

"Svjestan sam da stvari nisu funkcionirale onako kako smo svi očekivali. Jako mi je žao zbog toga. U karijeri se može dogoditi nešto što ne želite. Dao sam sve od sebe, ali nogomet nije matematika, često je puno stvari izvan naše kontrole. Žao mi je što nisam uspio napraviti ono što sam želio u ovom nevjerojatnom klubu", napisao je Di Maria.

Možda je neke navijače i ganuo svojim riječima, ali neki su mu itekako zamjerili lošu sezonu u Unitedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Okaljao si svetu sedmicu"

"Hvala ti na pismu. Kažeš da nogomet nije matematika, ali ne slažemo se s tim. Matematika je kad 12-godišnji dječak štedi džeparac deset tjedana kako bi kupio dres s tvojim imenom, Matematika je kad klub povisi cijenu ulaznica da bi tjedno plaćao 175.000 eura nezahvalnom igraču, kad klub izgubi na vrijednosti transfera 15 milijuna eura. Matematika je prebrojati sve velike igrače koji su u Manchesteru nosili dres s brojem sedam da bi ga sada okaljao jedan kojeg nije bilo briga... Želimo ti dobru zabavu u Parizu, Angel", napisali su Unitedovi navijači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo