OVAKAV MAJSTOR TREBA DINAMU: / Vrač skinuo urok s engleskog drugoligaša

Image
Foto: AFP

Neki klubovi stvarno nemaju sreće s ozljedama igrača. U momčadi engleskog drugoligaša Burnleya čak petorica nogometaša pokidala su ligamente koljena.

7.9.2015.
16:37
AFP
VOYO logo

Slijedi im dugotrajni oporavak i strpljiva rehabilitacija, a da se takve situacija ne ponovi, svoje usluge Burnleyu ponudio je jedan vrač.

Uroci bačeni na klub

Kevin Carlyon ima rješenje za probleme engleskog kluba. Visoki svećenik Britanskih bijelih vještica koji "operira" pod nadimkom Kev the Witch, smatra da su uzrok svih nedaća uroci koji su prije dva desetljeća bačeni na klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zlo je na djelu, to je jasno s obzirom da su ozljede identične. Urok koji je prije 20 godina bačen na klub prijeti cijelom klubu. Burnley bi nakon svega mogao imati financijskih problema", stručno je pojasnio situaciju Carlyon.

U blizini stadina spaljivane vještice

U blizini Burnleyevog stadiona Turf Moor spaljivane su vještice u 17. stoljeću, pa je tako nastala "podloga" za bacanje uroka. No, sad je sve riješeno, Carlyon je obavio ritual pročišćenja na sredini stadiona i sad je igrači tog kluba više ne bi trebali ozljeđivati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Carlyon je obavio ritual na travnjaku stadiona te se nada da će ozljede biti stvar prošlosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podzemne vode pod maksimirskim stadionom

Slična priča o urocima, redovito se spominje u Maksimiru, s obzirom da Dinamo više od četiri desetljeća nije doživio europsko proljeće. Neki su i tu zazivali "posebne sile", možda bi trebali kontaktirati "bijele vještice"...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo