S njima jednostavno ne možete pogriješiti jer uvijek možete eksperimentirati s receptom i dodati sastojke po vašem guštu. Mi smo odlučili pripremiti vege verziju sa slanutkom, a u nastavku donosimo pisani recept.
- 350 g dmBio slanutka
- 200 g dmBio tofua
- Peršin
- ½ šalice grožđa
- ¼ šalice majoneze
- Polovica luka
- ¼ šalice dmBio indijskih oraščića
- Zelena salata
- Žličica curryja
- Sol i papar
- Cherry rajčice
Ocijeđeni slanutak izdrobite u pire. Izmrvite i dodajte tofu. Dodajte sjeckane peršin, grožđe, majonezu, sjeckani luk, usitnjene indijske oraščiće i začine. Sjedinite smjesu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Razdvojite listove salate i napunite smjesom.
Uživajte!
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa