100 % hrvatski proizvod / Veseli kišobrani za tmurne dane by Juraj Zigman ekskluzivno u dm-u!

Image

Za sve modno osviještene, ali i one koji žele unijeti dašak šarenila u tmurne zimske i jesenske dane, proslavljeni kreativac Juraj Zigman i dm imaju posebno iznenađenje.

18.12.2018.
11:23
VOYO logo

Ekskluzivno u dm-u možete potražiti prekrasnu kolekciju kišobrana hrvatskog dizajnera čije kreacije nose domaće i strane zvijezde.

Kišobrani za dizanje raspoloženja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prepoznatljivom Zigmanovom stilu, kvalitetni kišobrani koji su 100 % hrvatski proizvod izrađeni u tvornici „Hrvatski kišobran“, prošarani su efektnim grafikama koje će vam podignuti raspoloženje čak i na one dane kada kiša toliko lije da vam se ne da ustati niti iz kreveta, a kamoli izaći iz kuće. Uz moderan dizajn i vrhunsku modnu estetiku, kolekcija donosi šest različitih stilova, ali i dvije različite konstrukcije od kojih je jedna u obliku „pagode“ -  posebnog kroja, jedinstvenog na hrvatskom tržištu. Upečatljivi motivi Zigmanovih kišobrana garantirano će plijeniti pažnju svih oko vas, a vi ćete i pod sivim nebom biti okupani šarenilom boja.

Nabavite Zigmanove kišobrane ekskluzivno u dm-u

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Požurite u dm, odaberite stil koji vam najbolje odgovara ibudite među prvima koji će ponosno prošetati dizajnerske kišobrane, jedinstveno kreirane za dizanje raspoloženja!

Više informacija potražite na dm-ovoj internetskoj i Facebook stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo