uz raznovrsnu ponudu / adorio.hr je novi poslovni portal sa preko 7000 oglasa za posao u Hrvatskoj

Image
Foto: Promo
Image
Foto: Promo

Portal prikuplja veliki broj oglasa, nudi razne informacije o poslodavcima, kao i video vodič zanimanja u kojem te zaposlenici, upoznaju sa svojim radnim mjestom.

29.3.2021.
12:36
Promo
VOYO logo

Na adoriu možeš pronaći oglase iz različitih kategorija: od prodaje, administracije, IT- pa sve do proizvodnje i ugostiteljstva. Kako bi lakše pronašao odgovarajuće zanimanje, pomoći će ti filter kojim možeš suziti pretragu prema kategoriji zanimanja ili udaljenosti od grada.

Pogledaj trenutnu ponudu oglasa za posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prosječne plaće

Ukoliko si u potrazi za novim zanimanjem ili promjenom radne okoline, na adoriu možeš pronaći prosječne plaće za preko 100 zanimanja koje ti mogu pomoći u toj odluci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako te zanima što radi jedan account manager, backend inženjer ili dentalni asistent, pogledaj vodič zanimanja, u kojem možeš saznati koji su radni zadaci, što je najbolje i najizazovnije na radnom mjestu ili koje su osobine potrebne za dobro obavljanje posla nekog zanimanja. Primjere zanimljivih priča djelatnika tvrtki poput Pevexa, degordiana, A1 ili Greyp bikesa pogledaj na portalu.

*Ukoliko želiš biti u toku sa ponudom oglasa, registriraj se na adoriu, te ćeš dobivati najnovije zanimljive oglase koji će odgovarati tvom interesu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

adorio – „Uvijek nađe posao.“

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo