Želiš li živjeti, moraš birati: ISTINA ILI IZAZOV?

18.4.2018.
10:16
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Društvo željno dobre zabave zaigralo je pogrešnu igru…

Skupina adolescenata odlučila je odmor od rutine svakodnevice i školskih obveza potražiti u Meksiku. Tih su proljetnih praznika bili spremni na loše odluke u svrhu dobrog provoda, ali ovome se nisu nadali…

U režiji Jeffa Wadlowa (Kick-Ass 2), vodeće uloge u ovom nadnaravnom horor trileru preuzimaju Lucy Hale, publici poznata iz popularnog serijala Pretty Little Liars te Tyler Posey, ovdje glavni negativac, publici poznat iz serijala Teen Wolf.

Željni tuluma na studentskom budžetu, lakovjerno su dopustili da ih novo poznanstvo namami u bezizlaznu situaciju koju nitko nije priželjkivao. Pogrešni suigrač i njegovo ukleto igralište pretvorili su dobru staru isitinu ili izazov u nemilosrdnu igru od koje se ne možeš pobjeći. Zaboravite sve što ste dosada znali o njoj. Netko ili nešto stvorilo je nova pravila kojima se ne može oduprijeti, i sada diktira sudbine. Izlaza nema, ovo je igra u kojoj svi gube.

Ne možeš pobjeći, ne možeš se skriti. Igra će te pronaći i prisiliti da zaigraš. Želiš li živjeti, moraš birati – istina ili izazov? U hrvatskim kinima od 26.4.2018.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Pandora Aroma Difuzer za raspršivanje eteričnih ulja
458kn539kn
Raspršuje vaša omiljena eterična ulja te mijenja boju.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali