Transitions: Fotoosjetljive naočalne leće za život u pokretu

28.3.2018.
14:31
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Otkrijte prednosti naočala koje se prilagođavaju svim svjetlosnim uvjetima, pogodne za boravak unutra i vani, sunčano i oblačno vrijeme, dan i noć te uz svaki stil – jedne za sve.

Vid je jedno od najvažnijih osjetila putem kojeg primamo preko 80% informacija. Povedeni tom činjenicom, kao i sve snažnijim utjecajem današnjeg urbanog življenja na vid, nameće nam se iznimna važnost brige za oči.

Naočale, točnije naočalne leće mogu biti sa i bez dioptrije, sunčane i prozirne, za različite prilike i potrebe. Iako su prije služile većinom za korekciju dioptrije, danas je njihova primjena puno raširenija pa se nose i u preventivne svrhe te za zaštitu od UV zraka i štetnog plavog svjetla digitalnih uređaja, koje sa sobom (do)nosi suvremeno okruženje.

Udobnost, sigurnost i zaštita - sve to možete pronaći u suvremenim Transitions fotoosjetljivim naočalnim lećama ili jednima za sve.

Kako funkcioniraju Transitions naočalne leće?

Automatski se prilagođavaju svjetlosnim uvjetima. Savršeno su prozirne unutra, s propusnošću svjetla do 95%, dok na otvorenom prostoru i za sunčanog dana mogu dosegnuti stupanj zatamnjenja i do 80% (ovisno o temperaturi zraka i količini izloženosti UV zrakama).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Suvremena tehnologija u službi udobnog pogleda

Radi jedinstvene tehnologije i svojstva materijala, Transitions naočalne leće se brzo prilagođavaju i aktiviraju pod utjecajem temperaturnih i svjetlosnih uvjeta. One blokiraju UV zrake i štite oko od štetnog plavog svjetla s digitalnih uređaja, ali i iz vanjskog okruženja. Štite oko od bliještanja i štetnog djelovanja svjetla, istovremeno zadržavajući optimalan balans između jasnoće vida i količine zatamnjenja - udoban pogled u svim svjetlosnim uvjetima!

Uz optimalnu dioptriju, odaberite i svoju boju

Transitions naočalne leće su dostupne u svim dioptrijama, kao jednojakosne, progresivne Varilux, kao dječje ..... Kako bi što bolje upotpunile vaš stil, izaberite svoju boju unutar klasične ponude: smeđe, sive i grafitno-zelenu ili u novim modernim bojama: safir, amber, ametist i emerald.

Tajna dobrog i udobnog pogleda leži u brizi za vid

Oko je organ vida koji nam omogućuje da uživamo u svim ljepotama koje nas okružuju. Tajna dobrog pogleda je u svjetlu, stoga je iznimno dragocjeno „živjeti u dobrom svjetlu“ i zaštititi oko od UV zraka i štetnog plavog svjetla. Zato je dobro razmisliti pružate li svojim očima dovoljno pažnje, štitite li ih dovoljno kako bi što dulje uživali u dobrom pogledu i živjeli u dobrom svjetlu, lijepom i zdravom pogledu!

Uz samo jedne Transitions naočale osjetit ćete razliku!

Vrlo su praktične jer uz njih ne morate sa sobom nositi i sunčane dioptrijske naočale. Transitions su 2u1 - sunčane i prozirne u jednom paketu, a ukoliko do 30.4.2018. kupite jedan par Transitions leća, dobivate gratis par prozirnih jednojakosnih leća. Uz ovu izuzetnu ponudu ostvarujete dodatni benefit kroz jedne rezervne naočale za sebe ili za člana obitelji, partnera, prijatelja, jer gratis leće mogu biti i u drugoj dioptriji.

Nije sve uvijek onako kako nam se čini na prvi pogled!

Pa tako nisu ni Transitions naočalne leće!

Živimo u dobrom svjetlu od jutra do večeri uz Transitions inteligentne naočale koje rade za vas!

www.essilor.hr

fb: Essilor Hrvatska

Instagram: essilor_hrvatska

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali