beeshaper

Kako zaraditi na internetu?

Sve više vremena provodimo na društvenim mrežama. Skoro svi smo na Fejsu, sigurno znate mnogo strastvenih tviteraša, često sebe uhvatimo kako stavljamo na Instagram svaki detalj iz vlastitog života, a možda ste već probali i snapchatati. Svakodnevna opsesija provjeravanja naloga na društvenim mrežama ne mora biti samo “trošenje” vremena, već i idealna prilika za dodatnu zaradu.

BeeShaper je platforma koja omogućuje baš to – zaradu dodatnog džeparca svojim objavama a društvenim mrežama. Riječ je o platformi na koju se prijavljuju korisnici interneta (Shaperi), koji žele sudjelovati u kampanji za promociju brendova. Kako biste postali Shaper, dovoljno je imati profil na bar jednoj društvenoj mreži, a nije važno prati li vas tamo 200, 300 ili 500 ljudi.

Od trenutka kada se prijavite na stranici BeeShaper, ispunite kratki test i povežete svoj nalog na nekoj od mreža, postajete dio ove web košnice. BeeShaper servis dodijelit će vam kampanju u okviru koje ćete promovirati brend koji inače volite i konzumirate, a sada ćete za to biti i plaćeni.

Kako to izgleda u praksi? Ono što je zanimljivo je da BeeShaper pronalazi brend koji je u skladu s vašim afinitetima i šalje vam link kampanje, koji trebate podijeliti na svojim društvenim mrežama, ali bez uvjetovanja, uz opis i popratni tekst koji sami želite napisati. Ovisno o tome koliko vaših prijatelja klikne na link koji ste podijelili, ali i koliko ih lajka i komentira vaš status ili tvit, ostvarivat ćete rezultate. Na temelju rezultata tih rezultata, vi ćete biti isplaćeni, radeći samo ono što manje-više svatko od nas stalno radi na netu.

Inače, BeeShaper je u samo dvije godine uspješno realizirao više od 100 kampanja za najveće brendove diljem regije. S više od 16.000 registriranih korisnika, BeeShaper je najveća eWoM platforma, a neki od njihovih klijenata su Telenor, L’oreal, Opel, Tuborg, Cedevita, Konzum, McDonald’s, Nestle i mnogi drugi.

–       Evo što kažu korisnici o BeeShaperu:

Marko T. (10 kampanja do sada): “Bio sam ugodno iznenađen kada sam vidio da je novac uplaćen na Payoneer račun, samo dva dana nakon zahtjeva za isplatu, pošto sam na vašoj stranici pročitao da će taj proces trajati oko mjesec dana. Sve uredno, svaki cent je sjeo na račun i prenio sam ovo iskustvo svojim prijateljima.”

Jasmin B. (10 kampanja do sada): “Sviđaju mi se kampanje, jer se radi o aktualnim događajima o kojima ljude treba obavijestiti.”

Stefan Đ. (8 kampanja do sada): “Hvala Vam na izuzetno brzoj isplati, ugodno sam iznenađen. Vrlo sam zadovoljan svojim dosadašnjim radom i zalaganjem u okviru BeeShaper kampanja. Nastavit ću eksperimentirati i dalje pronalaziti nove načine i ideje kako bih dosegnuo do što većeg broja potencijalnih korisnika. Impresioniran sam idejom koju promovira BeeShaper.“

 

 

 

 

Povratak na Net.hr